top of page
laituri.jpg

INFORMATION OM OSS

haapsaari.jpg

HISTORIEN

Timo Kaarlela och Mikko Haapsaari var nyfikna och aktiva pojkar redan som barn. Utanför skolan tjänade Kaarlela pengar som trollkarl och Haapsaari samlade flaskor eftersom han inte ville be sina föräldrar om pengar.

MISSION

Vår mission är att förbättra mänskornas välmående och livskvalitet genom att utveckla ekologiskt hållbara och trygga städningslösningar.

 

Vi vill hjälpa våra kunder skapa rena och trygga utrymmen, där det är gott att leva och arbeta för mänskan och där miljön värderas.

Missio

VÄRDERINGAR

Uppskattning

 

Vi vill öka på uppskattningen för städbranschen och betona vikten av städarbete. Städpersonalen gör varje dag viktigt arbete för vårt välmående och en trygg vardag. Städningens betydelse märks ofta först, när den inte fungerar. Vi tycker att det bästa sättet att visa uppskattning är att ge städpersonalen möjlighet att lyckas i sitt arbete samt att försäkra tryggheten.

Välmående

 

Utan renhet finns det inget välmående och utan städbranschens professionella finns det ingen renhet. Vår passion är att göra rent utan kemikalier och på det sättet skapa bestående välmående åt både mänskor och miljön. Vi jobbar för att ingen ska behöva utsätta sig för kemikalier utan att själv vara medveten om det.

Ekologiskt

 

En ekologiskt hållbar framtid görs med handlingar, inte prat. En hållbar framtid är något som inte bara händer, utan den skapas. Att ersätta städkemikalier med ett kemikaliefritt alternativ är en konkret och enkelt genomförd miljöåtgärd. Alla vi behövs för att skapa en framtid.

Innovativt

 

Alla branscher borde återskapa sig själv. Vi förändrar städbranschen. Det behövs utvecklare för innovativa metoder, oss. Och det behövs dom som implementerar innovativa metoder, våra kunder. Tillsammans kan vi visa exempel och få till stånd förändring.

Arvot
pexels-miguel-á-padriñán-19670.jpg

VI KOMPENSERAR VÅRA KOLDIOXIDUTSLÄPP

Vi har kompenserat Ownwell-metodens koldioxidutsläpp genom att stöda skapandet av nya kolsänkor i Finland.  

Hiilineutraali_tuote_transparent.png
koulutus
pyyhintä.jpg

SKOLNING

Vi erbjuder städbranschens professionella skolning i städning där mikrober utnyttjas. Vi kallar lekfullt professionella som genomgått skolningen för Mikrobviskare™. Mikrobviskare förstår betydelsen av renhet som är djupare än den synliga ytan, på mikrobiell nivå. De har förmågan att förändra världen en städning åt gången och lämna rent efter sig också för kommande generationer.  

Skolningens teman:

 • Vad behöver en professionell
  inom
  rengöringsbranschen
  förstå då det gäller mikrober?

 • Vad innebär kemikaliefri städning
  och hur fungerar den?

 • Hur påverkar mikroberna
  vårt välmående?

PARTNERS

suomalaistapalvelua_suomi_sininen_rgb.pn
hnsfi-HINKU_logo_FI_safe-large.jpg
BF_logo.jpg
Papula-Nevinpat.png
Live_logo_RGB-1.webp
LOGO_GOVERNANCE_REV_page-0001 copy.jpg
Nimetön-1.jpg
logo-bonas-1920-640w.png
Kumppanit

GÖR ETT ANSVARSFULLT VAL

Tröskeln för övergång till kemikaliefri städning är lägre än du tror. Vi erbjuder ett färdigt koncept innehållande allt som behövs för att börja med Ownwell®-metoden.

bottom of page