top of page
LAITURI_2.jpg

ANVÄNDAR-
ERFARENHETER

ERFARENHETER AV OWNWELL-METODEN

Ownwell® har under en kort tid övertygat professionella inom städning samt användare av utrymmen i olika slags fastigheter. Bland annat läroanstalter, kontor, restauranger, daghem och allt fler hem åtnjuter de nyttor som den kemikaliefria Ownwell® städmetoden erbjuder.

vattu.jpg
KWH Freeze Oy

”STÖDER UTMÄRKT VÅR VERKSAMHET”

opiskelu.jpg
Live-stiftelsen

”VI ÄR VÄLDIGT
NÖJDA”

FEEDBACK FRÅN KUNDER

”Ownwell®-metoden underlättar mitt jobb. Jag behöver inte göra stora tvättmedelsbeställningar. Metoden minskar plastavfall och man behöver inte lagra tvättmedel. Det har också blivit enklare att instruera städpersonal eftersom man inte behöver betona tvättmedlens utspädningsförhållanden. Vår städcentral fungerar bra, allt är lätt och enkelt.”

 

Minna, servicechef

”För ett år sedan provade vi tvätta en textilmatta i Salo stadshus med hjälp av Ownwell®-metoden. Efter tvätten var mattan mycket renare och definitivt fri från kemikalier. Efter mattans tvätt uppkom inga oklara reaktioner bland anställda. Stadshusets inneluftsarbetsgrupp önskade, att mattan skulle absolut tvättas kemikaliefritt även i fortsättningen.”

 

Asta Tuomela, servicechef

”Trygghet och användarvänlighet är nummer ett prioriteter i mitt jobb. Nu kan jag utan bekymmer ”spraya” på alla ytor kemikaliefritt rengöringsmedel och veta, att även efter städningen fortsätter mikroben med ”städningen”, dvs rengörandet.”

 

Jaana, lokalvårdare

”Jag tycker att det bästa med metoden är, att man kan använda en och samma tvättmedel till att torka bord, tavlor och att tvätta toaletter med. Dessutom fungerar samma medel för golvvårdsmaskiner, vilket också underlättar jobbet.”

 

Virpi, lokalvårdare

”Tvätten hade inte längre den unkna lukten som är typisk för våt tvätt. Då tänkte jag, att det här är absolut min grej. Jag gillar denna luktfrihet. Eftersom jag själv är väldigt allergisk, känns detta lite som en lottovinst för mig.”

 

Kirsi, arbetscoach

"Vi arbetar dagligen för djurens hälsa och välmående. Med hjälp av Ownwell®-metoden har vi kunnat minska på användningen av städkemikalier, vilket är en fördel för både mänskor och djur. Ownwell® har visat sig vara en enkel och fungerande lösning för upprätthållandet av renhet på Veterinärmottagningen.”

 

Tuomo Tuuli, VML

Tuulivet Oy

GÖR ETT ANSVARSFULLT VAL

Tröskeln för övergång till kemikaliefri städning är lägre än du tror. Vi erbjuder ett färdigt koncept innehållande allt som behövs för att börja med Ownwell®-metoden.

bottom of page