top of page
menetelmä_hero.jpg

OWNWELL METODEN

Anchor 1

TRYGG UPPEHÅLLSSTÄDNING

Ownwell® är en 100 % kemikalie- och giftfri metod för uppehållsstädning och textiltvätt. Metoden rengör utan att lämna kemikalierester på ytor och befria skadliga kombinationer i andningsluften.

EN ENKEL LÖSNING

Ownwell®-metoden baserar sig på renat vatten i vilket naturliga mikrober tillsätts. Metoden utnyttjar mikrobernas naturliga sätt att fungera. Mikroberna söndrar smuts och har en långvarig förhindrande verkan som skyddar ytorna från smuts.

 

Att dosera komprimerade mikrober är både lätt och snabbt. Det räcker att man tillsätter ett preparat komprimerade mikrober i en sprayflaska eller rengöringsmaskinens tank blandat med renat vatten.

OWNWELL-METODENS NYTTOR

metsä.jpg

TVÅ SERVICEKONCEPT

Ownwell®-servicekoncept är kompletta helheter som erbjuder en låg tröskel för övergång till 100 % kemikaliefri, miljövänligare städning.

 

Det vanligaste sättet är att beställa Ownwell® installerat. I detta fall installerar vi en Ownwell® vattenreningsapparat på städplatsen. I huvudstadsregionen kan våra kunder alternativt beställa servicen levererat. I detta fall installeras ingen vattenreningsapparat utan färdig rengöringsvätska levereras.

FRÅGOR OCH SVAR

Här hittar du de mest allmänna frågorna och deras svar. Ifall du inte hittar svar på din fråga kan du kontakta oss. Fråga, vi svarar.

img-125.jpg

”Rengöringsmedlen innehåller tiotals olika kemikalier. Även om vi kan värdera enskilda kemikaliers hälsorisker känner vi inte till kemikaliekombinationernas verkan, speciellt på lång sikt.”

 

Essi Korhonen, kemist

GÖR ETT ANSVARSFULLT VAL

Tröskeln för övergång till kemikaliefri städning är lägre än du tror. Vi erbjuder ett färdigt koncept innehållande allt som behövs för att börja med Ownwell®-metoden.

bottom of page