top of page
laituri.jpg

TIETOA MEISTÄ

haapsaari.jpg

TARINA

Timo Kaarlela ja Mikko Haapsaari olivat jo lapsena uteliaita ja toimeliaita poikia. Koulun ohessa Kaarlela ansaitsi tuloja taikurina ja Haapsaari keräsi pulloja, koska ei halunnut pyytää rahaa vanhemmilta.

MISSIO

Missiomme on parantaa ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua kehittämällä ekologisesti kestäviä ja turvallisia ratkaisuja siivoukseen.

 

Haluamme auttaa asiakkaitamme luomaan puhtaita ja turvallisia tiloja, joissa ihmisen on hyvä elää ja työskennellä ja joissa ympäristöä arvostetaan.

Missio

ARVOT

Arvostus

 

Haluamme nostaa siivousalan arvostusta ja korostaa siivoustyön merkityksellisyyttä. Siivoojat tekevät päivittäin tärkeää työtä hyvinvoinnin ja turvallisen arjen eteen. Siivouksen arvo huomataan usein kuitenkin vasta, kun se ei toimi. Mielestämme paras tapa osoittaa arvostusta on mahdollistaa siivoojan työssä onnistuminen ja turvallisuus.

Hyvinvointi

 

Ilman puhtautta ei ole hyvinvointia ja ilman siivouksen ammattilaisia ei ole puhtautta. Intohimomme on tehdä puhdasta ilman kemikaaleja, ja siten tuottaa kestävää hyvinvointia ihmisille ja ympäristölle. Toimimme sen eteen, ettei kenenkään tarvitse altistua haitallisille siivouskemikaaleille tietämättään.

Ekologisuus

 

Ekologisesti kestävä tulevaisuus rakentuu teoilla, ei puheilla. Kestävä tulevaisuus on asia, joka ei vaan tapahdu, se luodaan. Siivouskemikaalien korvaaminen kemikaalittomalla vaihtoehdolla on konkreettinen, yksinkertaisesti toteutettava ympäristöteko. Tulevaisuuden luomiseen tarvitaan meitä kaikkia.

Innovatiivisuus

 

Jokaisen toimialan on keksittävä itsensä uudestaan. Me teemme muutoksen puhtausalalla. Tarvitaan innovatiivisten menetelmien kehittäjiä, meitä. Ja tarvitaan innovatiivisten menetelmien käyttöönottajia, asiakkaitamme. Yhdessä kykenemme näyttämään esimerkkiä ja saamaan muutoksen aikaan.

Arvot
pexels-miguel-á-padriñán-19670.jpg

KOMPENSOIMME HIILIPÄÄSTÖT

Olemme kompensoineet Ownwell-menetelmän hiilipäästöt tukemalla uusien hiilinielujen luomista Suomeen.

Hiilineutraali_tuote_transparent.png
koulutus
pyyhintä.jpg

KOULUTUS
 

Tarjoamme siivousalan ammattilaisille koulutusta siivoukseen, jossa hyödynnetään mikrobeja.  Kutsumme koulutuksen saaneita ammattilaisia leikkimielisesti Mikrobikuiskaajiksi™. Mikrobikuiskaajat ymmärtävät puhtauden merkityksen näkyvää pintaa syvemmältä, ihan mikrobitasolla. Heillä on taito muuttaa maailmaa siivous kerrallaan ja jättää puhdas jälki myös tuleville sukupolville.

Koulutuksen teemat:

  • Mitä puhtausalan ammattilaisen
    tulee ymmärtää mikrobeista?

  • Mitä on kemikaaliton siivous ja
    miten se toimii?

  • Miten mikrobit vaikuttavat
    hyvinvointiimme?

KUMPPANIT

suomalaistapalvelua_suomi_sininen_rgb.pn
hnsfi-HINKU_logo_FI_safe-large.jpg
BF_logo.jpg
Papula-Nevinpat.png
Live_logo_RGB-1.webp
LOGO_GOVERNANCE_REV_page-0001 copy.jpg
Nimetön-1.jpg
logo-bonas-1920-640w.png
Kumppanit

TEE VASTUULLINEN VALINTA

Kynnys kemikaalittomaan siivoukseen on matalampi kuin uskotkaan. Tarjoamme valmiin palvelukonseptin, joka sisältää kaiken Ownwell®-menetelmän käyttöön ottamiseksi.

bottom of page