top of page
LAITURI_2.jpg

KÄYTTÖKOKEMUKSIA

KOKEMUKSIA OWNWELL-MENETELMÄSTÄ

Ownwell® on lyhyessä ajassa vakuuttanut siivoustyön ammattilaiset ja tilojen käyttäjät monenlaisissa kiinteistöissä. Kemikaalittoman Ownwell®-menetelmän hyödyistä nautitaan mm. oppilaitoksissa, toimistoissa, ravintoloissa, päiväkodeissa sekä yhä useammissa kodeissa.

henricus.jpg
Ravintola Henricus

"ONNEKSI VOITIMME ENNAKKOLUULOMME"

opiskelu.jpg
Live-säätiö

”OLEMME ERITTÄIN TYYTYVÄISIÄ” 

vattu.jpg
KWH Freeze Oy

”TUKEE HIENOSTI TOIMINTAAMME” 

office_2_edited.png
Omnia

”ILO KUULUA EDELLÄKÄVIJÖIHIN”

PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME

”Paras hyöty on, että voin pestä työpisteeni milloin vain välittämättä, onko ruokia esillä jossain. Eli raaka-aineet eivät pilaannu pesuaineen takia, mitä piti ennen pelätä. Se yllätti minut ihan täysin, sataprosenttisen positiivisesti. Että voikin yksinkertainen asia olla hieno, se tässä on kohdallaan. Helpottaa paljon tekemistä.”

 

Tuomas, keittiömestari

”Ownwell®-menetelmä helpottaa työtäni. Minun ei tarvitse tehdä isoja pesuainetilauksia. Menetelmä vähentää muovijätettä eikä pesuaineita tarvitse säilytellä. Myös siivoojien opastaminen on helpottunut, kun ei tarvitse painottaa pesuaineiden laimennussuhteita. Siivouskeskuksemme toimii hyvin, kaikki on helppoa ja yksinkertaista.”

 

Minna, palveluesimies

”Vuosi sitten kokeilimme Ownwell®-menetelmään perustuvaa pesua Salon kaupungintalon tekstiilimattoon. Matto oli pesun jälkeen paljon puhtaampi ja varmuudella kemikaaliton. Epäselvää työntekijöiden reagointia maton pesun jälkeiseen tilanteeseen ei ilmennyt. Kaupungintalon sisäilmatyöryhmä toivoi ehdottomasti, että matto pestään jatkossakin kemikaalittomalla menetelmällä."

 

Asta Tuomela, palveluesimies

"Teemme päivittäin töitä eläinten terveyden ja hyvinvoinnin eteen. Ownwell -menetelmän avulla olemme voineet vähentää siivouskemikaalien käyttöä, josta hyötyvät niin ihmiset kuin eläimetkin. Ownwell on osoittautunut helppokäyttöiseksi ja toimivaksi ratkaisuksi Eläinlääkäriaseman puhtauden ylläpitoon."

 

Tuomo Tuuli, ELL

Tuulivet Oy

”Turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat minulle työssäni ykkösasioita. Nyt voin huoletta ”suihkutella” kaikille pinnoille kemikaalitonta puhdistusainetta tietäen, että siivouksen jälkeenkin mikrobit jatkavat ”siivousta”, eli puhdistamista.”

 

Jaana, laitoshuoltaja

”Pyykissä ei ollut enää sitä märän pyykin tyypillistä ummehtunutta hajua. Silloin ajattelin, että tämä on kyllä ihan mun juttu. Tykkään tästä hajuttomuudesta. Koska olen itse tosi allerginen, on tämä minulle vähän kuin lottovoitto.”

 

Kirsi, työvalmentaja

”Mielestäni tässä menetelmässä on parasta, että sama pesuaine käy niin pöytien pyyhintään, taulujen puhdistukseen kuin vessojen pesuun. Lisäksi sama aine toimii lattianhoitokoneissa, mikä helpottaa työtä sekin.”

 

Virpi, laitoshuoltaja

TEE VASTUULLINEN VALINTA

Kynnys kemikaalittomaan siivoukseen on matalampi kuin uskotkaan. Tarjoamme valmiin palvelukonseptin, joka sisältää kaiken Ownwell®-menetelmän käyttöön ottamiseksi.

bottom of page