top of page
laiturilla_uusilaite.jpg

OWNWELL® ASENNETTUNA

HELPPO JA NOPEA KÄYTTÖÖNOTTO

Käymme asentamassa kiinteistösi siivoustarpeisiin mitoitetun Ownwell®-vedenpuhdistuslaitteen. Toimitamme myös puhdistettuun veteen lisättäviä mikrobipuristeita, joiden avulla syntyy 100 % kemikaaliton puhdistusliuos ylläpitosiivoukseen. Siivoustekstiilien pesuun pesukoneessa riittää pelkkä puhdistettu vesi ja vähintään 75°C lämpötila.

OwnPro.png
OWNWELL®-
VEDENPUHDISTUSLAITE

 
ownwell_2_Trigger_Spray_Bottle.png
KÄSIMENETELMÄT

Puhdistettu vesi +  
1 mikrobipuriste

shutterstock_1836805564_edited.png
KONEMENETELMÄT

Puhdistettu vesi +  
1 mikrobipuriste

pyykkikone_edited.jpg
TEKSTIILIEN PESU

Puhdistettu vesi, ei pyykinpesuainetta.

siivouskone.jpg

MITÄ PALVELU SISÄLTÄÄ?

Ownwell®-asennettuna on täydellinen palvelukokonaisuus, joka sisältää kaiken tarvittavan kemikaalittomaan siivoukseen siirtymiseksi.

 

  • Patentoitu Ownwell®-menetelmä

  • Vedenpuhdistuslaitteiston toimitus asennettuna

  • Mikrobipuristeet

  • Asiantuntijatuki

  • Käyttökoulutus ja opastus

AINA OIKEIN MITOITETTU

Ownwell®-järjestelmän sydämenä toimii Ownwell®-vedenpuhdistuslaite, joka asennetaan kiinteistösi siivouskeskukseen tai muuhun sopivaan paikkaan. Vedenpuhdistuslaite kytketään vesijohtoverkkoon, ja se tuottaa puhdistettua vettä käänteisosmoositekniikalla.

 

Valikoimaamme kuuluu kapasiteetiltaan erilaisia Ownwell®-vedenpuhdistuslaitetta, joten voimme tarjota aina oikein mitoitetun, siivoustarpeitasi vastaavan ratkaisun.

LIVE_SIIVOUS.jpg

TEE VASTUULLINEN VALINTA

Kynnys kemikaalittomaan siivoukseen on matalampi kuin uskotkaan. Tarjoamme valmiin palvelukonseptin, joka sisältää kaiken Ownwell®-menetelmän käyttöön ottamiseksi.

bottom of page