top of page
menetelmä_hero.jpg

OWNWELL-MENETELMÄ

Anchor 1

TURVALLISTA YLLÄPITOSIIVOUSTA

Ownwell® on 100 % kemikaaliton ja myrkytön menetelmä ylläpitosiivoukseen ja siivoustekstiilien pesuun. Menetelmä puhdistaa ilman pinnoille kertyviä kemikaalijäämiä ja hengitysilmaan vapautuvia haitallisia yhdisteitä.

YKSINKERTAINEN RATKAISU

Ownwell®-menetelmä perustuu puhdistettuun vesijohtoveteen, johon lisätään luonnonmukaisia mikrobeja. Menetelmässä hyödynnetään mikrobien luontaista tapaa toimia. Mikrobit pilkkovat likaa ja ehkäisevät pitkävaikutteisesti pintojen likaantumista.

 

Mikrobipuristeiden annostelu on helppoa ja nopeaa. Yksi mikrobipuriste sumutinpulloon tai siivouskoneen säiliöön puhdistetun veden joukkoon riittää.

OWNWELL-MENETELMÄN HYÖDYT

metsä.jpg

KAKSI PALVELUKONSEPTIA

Ownwell®-palvelukonseptit ovat valmiita kokonaisuuksia, jotka tarjoavat matalan kynnyksen siirtyä 100 % kemikaalittomaan, ympäristöystävälliseen siivoukseen.

 

Tavallisin tapa on tilata Ownwell® asennettuna. Asennamme tällöin siivouskohteeseesi Ownwell®-vedenpuhdistuslaitteen. Pääkaupunkiseudulla asiakkaamme voivat vaihtoehtoisesti tilata palvelun toimitettuna. Kohteeseen ei tällöin asenneta vedenpuhdistuslaitetta, vaan puhdistusliuokset toimitetaan valmiina.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Täältä löydät koottuna usein esitettyjä kysymyksiä ja niihin vastauksia. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ole yhteydessä meihin. Sinä kysyt, me vastaamme.

img-125.jpg

”Puhdistusaineet sisältävät kymmeniä kemikaaleja. Vaikka yksittäisten kemikaalien terveysriskit osataan arvioida, ei kemikaalien yhteisvaikutuksia tunneta, varsinkaan pitkällä aikavälillä. ”
 

 

Essi Korhonen, kemisti

TEE VASTUULLINEN VALINTA

Kynnys kemikaalittomaan siivoukseen on matalampi kuin uskotkaan. Tarjoamme valmiin palvelukonseptin, joka sisältää kaiken Ownwell®-menetelmän käyttöön ottamiseksi.

bottom of page