top of page
henricus.jpg

RAVINTOLA HENRICUS

”ONNEKSI VOITIMME ENNAKKOLUULOMME” 

Terveyden näkökulmasta yksi tärkeimpiä siivottavia on varmasti keittiö. Pintojen, joissa elintarvikkeita käsitellään, tulee olla puhtaita.

Espoolaisessa Ravintola Henricuksessa epäiltiin aluksi Ownwell®-menetelmän toimivuutta, mutta jo lyhyen kokeilun jälkeen menetelmä otettiin pysyvään käyttöön. ”Nyt voin pestä työpisteeni päivittäin välittämättä, onko ruokia esillä”, iloitsee ravintolan keittiömestari.

vattu.jpg
KWH
FREEZE OY
opiskelu.jpg
LIVE-
SÄÄTIÖ

TEE VASTUULLINEN VALINTA

Kynnys kemikaalittomaan siivoukseen on matalampi kuin uskotkaan. Tarjoamme valmiin palvelukonseptin, joka sisältää kaiken Ownwell®-menetelmän käyttöön ottamiseksi.

bottom of page