top of page

Ownwell®-järjestelmän kotimaan myynti ja markkinointivastuu OrboTechille

Kemikaalittoman Ownwell-menetelmän kehittäjä Green Berry Oy ja OrboTech Finland Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jossa Green Berry valtuuttaa OrboTechin vastaamaan Ownwell®-järjestelmän myynnistä ja markkinoinnista kotimaan ammattisiivousmarkkinoilla.
Ownwell® perustuu puhdistettuun vesijohtoveteen, johon lisätään luonnonmukaisia mikrobeja. Menetelmä on täysin kemikaaliton ja myrkytön käytettäväksi ylläpitosiivouksessa ja siivoustekstiilien pesussa. Ownwell®-menetelmä on kotimainen, patentoitu ja hiilikompensoitu.


Menetelmät kehityksestä vastaavat CEO Timo Kaarlela ja CTO Mikko Haapsaari huokuvat tyytyväisyyttä. ”Tavoitteenamme on tehdä Ownwell®-järjestelmästä kansainvälinen menestystarina. Olemme erittäin iloisia, että saimme Orbotechista yhteistyökumppanin vastaamaan Suomen myynnistä. Näin pystymme jatkossa keskittymään vientimarkkinoihin, tuotantoon ja kehitystyöhön."


Myös OrboTech Finlandin CEO Harri Piiparinen on erittäin tyytyväinen uuteen sopimukseen. ”Olemme OrboTechilla tehneet jo yli 6 vuoden ajan menestyksekästä työtä kemikaalittoman siivouksen eteen. Ownwell®-järjestelmä on selkeä seuraava askel eteenpäin segmentissämme. Strategisesti uskomme tämän yhteistyösopimuksen avulla edelleen pystyvämme vahvistamaan asemaamme kemikaalittoman siivouksen edelläkävijänä."


Lisätietoja

Timo Kaarlela, puh. 044 525 6530

Harri Piiparinen, puh. 040 704 9944

Коментарі


bottom of page