top of page

Kemikaaliton siivous muuttui entistä helpommaksi

Ownwell® Smart on uusi vedenpuhdistuslaite, joka toimii ilman sähköä, pelkällä verkostovedenpaineella. Laite on siten erittäin helppo sijoittaa kiinteistöön kuin kiinteistöön, jolloin se tuottaa puhdistettua vettä kemikaalittoman siivouksen tarpeisiin.Patentoitu Ownwell®-menetelmä perustuu puhdistettuun vesijohtoveteen, johon lisätään luonnonmukaisia mikrobeja. Tarjolla on useita erilaisia vedenpuhdistuslaitteita kiinteistön siivoustarpeen mukaan. Uuden Ownwell® Smart -vedenpuhdistuslaitteen tekee ainutlaatuiseksi sen helppo sijoitettavuus.


Ownwell® Smart on Suomessa kehitetty ja valmistettu laite, ja se perustuu käänteisosmoositekniikkaan. Kompaktin kokoinen laite on asiakkaalle huoltovapaa.


Ownwell®-palvelukokonaisuus alkaen 95 €/kk (alv 0 %)


Tarjoamme asiakkaillemme valmiin palvelukokonaisuuden, joka sisältää kaiken tarvittavan kemikaalittomaan siivoukseen siirtymiseksi. Edes vedenpuhdistuslaitteen asentamisesta ei tarvitse kantaa huolta, sillä asennustyö sisältyy palvelukokonaisuuteen.


· Patentoitu Ownwell®-menetelmä

· Ownwell® Smart -vedenpuhdistuslaite asennettuna + 10 l säiliö

· Mikrobipuristeet 100 kpl/kk

· Asiantuntijatuki

· Käyttökoulutus ja opastus

· Tuki sisäiseen ja ulkoiseen viestintään

· 30 päivän tyytyväisyystakuu

Kiinnostuitko? Kokeile Ownwell®-menetelmää riskittömästi!


Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kartoitamme kiinteistösi siivoustarpeet ja suosittelemme toimivaa ratkaisua kemikaalittomaan siivoukseen siirtymiseksi.


Soita (ma–pe 8–17)

044 525 6530


Lähetä Whatsapp-viesti 24/7

044 525 6530


Lähetä sähköpostia

asiakaspalvelu@ownwell.fi

Comentarios


bottom of page